Tekniskt fel fördröjer sändningen av Pros elektroniska valbrev | Fackförbundet Pro
Open menu
  • Pros andra webbtjänster
Pro+

Tekniskt fel fördröjer sändningen av Pros elektroniska valbrev

11.8.2020 kl. 11:09
|

På grund av tekniskt fel hos serviceproducenten har det elektroniska valbrevet för Pros representantskapsval inte sänts. Vi beklagar situationen.

Pro Nyheter

Det elektroniska brevet för Fackförbundet Pros representantskapsval har inte sänts på grund av ett tekniskt problem i serviceproducentens system. Vi beklagar situationen.

I Pros representantskapsval används elektronisk omröstning. Du får även röstningsanvisningar hem per brev under augusti.

Vi sänder röstningsanvisningar per e-post till de röstberättigade medlemmar som har en uppdaterad e-postadress i sina medlemsuppgifter.

Vi berättar då systemets tekniska fel är korrigerat och de elektroniska valbreven sänds.